in

Část Německa už zavedla úplný zákaz vycházení pro neočkované. Kdy s podobným nápadem přijde koalice „pravdy a lásky“?

Spolková země Badensko – Württembersko zavedlo od pondělí úplný zákaz vycházení pro neočkované osoby proti koronaviru mezi 21:00 a 5:00. Výjimkou je nezbytná cesta k lékaři, nebo pracovní povinnost. Místní vláda složená ze Zelených a CDU asi dospěla k názoru, že zákeřný virus napadá neočkované právě v tuto dobu a číhá mimo jejich obydlí. Jinak si takové nařízení nelze vysvětlit! Pochopitelně se lze domnívat, že nařízení bude platit pouze pro bílé německé goje, nikoliv pro uprchlíky.

V Německu také probíhá mediální příprava pro povinné očkování experimentální vakcínou proti koronaviru (ve Východní Marce – Rakousku už to mají). V Německu je totiž proti tomuto očkování nejenom velká část populace, ale i velká část lékařů a zdravotních sester. To globalizační vakcinátory rozzuřilo asi nejvíc. V Německu aktuálně probíhá 4. vlna koronaviru a ačkoliv je naočkováno údajně skoro 60% populace, tak čísla pozitivních testů se nijak neliší od dob před zavedení očkování. Naopak po celé zemi jsou hlášeny vážné následky očkování experimentální vakcínou včetně úmrtí na ní.

Otázku pro Čechy (Slováky) proto není, jestli se jejich vlády a místní knessety rozhodnou pro očkování, ale kdy tak provedou. Mají ale Češi ještě kam ustoupit?

Autor: Milan v Německu
Zdroj: https://ceskavec.com/2021/11/cast-nemecka-uz-zavedla-uplny-zakaz-vychazeni-pro-neockovane-kdy-s-podobnym-napadem-prijde-koalice-pravdy-a-lasky

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

migranti

27 migrantů zemřelo v Lamanšském průlivu při cestě do Anglie. BBC volá po otevření hranic.

migranti v Polsku

Migranti vyvolali vzpouru v polském zařízení pro nelegální přistěhovalce