in

Video: Dnešní živé vystoupení Tomia Okamury

Je nutné vrátit bezplatné testování a chránit ohrožené skupiny. Diskriminace lidí nemající covid očkování je nepřijatelná. Je nutné vrátit možnost bezplatného testování včetně antigenních testů, a především soustředit úsilí na ochranu rizikových skupin. Především rizikovým skupinám je nutné umožnit testování na protilátky. Pracovat s touto skupinou musí praktičtí lékaři, kterým je nutné dát možnost rychle aplikovat dostupné léky na covid. Současná situace je výsledkem nekoncepčnosti v přístupu vlády, která zároveň popírá základní práva a svobody občanů.
Plně podporujeme právo Polska a dalších států bránit své hranice proti invazi imigrantů. Migrace ohrožuje bezpečnost a stabilitu Evropy.
Na hranici Polska a Běloruska se vytvořila krizová situace hrozící vážným konfliktem. Přes hranici se chystají nelegálně proniknout tisíce migrantů především z Iráku. Migranti útočí kameny a dalšími předměty na polské vojáky strážící hranice a několik jich zranili. Je nutné plně podpořit právo Polska hájit nedotknutelnost svých hranic. Stejný přístup je třeba uplatnit i na jihu Evropy, kde probíhá intenzivní dovoz migrantů do Itálie, Španělska a dalších zemí. Migrace ohrožuje bezpečnost a stabilitu Evropy.
Připomínáme si 17. listopad. Svoboda a demokracie jsou opět pošlapávány. 17. listopadu si opět připomínáme Den boje za svobodu a demokracii. Tento zápas lidí za svoje práva neskončil a nekončí. Právě dnes čelíme nezákonným pokusům omezit práva a svobody lidí. Záminkou je ochrana před nákazou či boj proti „fake news” a proti „nenávisti” a brzy může být záminkou takzvaný boj s klimatickou změnou. Svoboda by měla být nástrojem spravedlnosti. To dnes mnozí naši občané necítí, a naopak mají pocit, že se spravedlnosti ve své zemi nemohou dovolat. Požadujeme rozšíření práv občanů o systémově zavedené prvky přímé demokracie (referendum, přímá volba a odvolatelnost politiků) a důsledné respektování jejich svobod včetně svobody projevu. Lidé mají právo sami rozhodovat ve věcech veřejných a mají právo rozhodovat o své zemi.
Volba vedení sněmovny ukazuje aroganci moci nově vznikající vládní pětikoalice a je popřením demokratického poměrného zastoupení. Hnutí SPD dále trvá na tom, aby mělo jedno místo ve vedení Sněmovny. Ve volbách před měsícem hnutí SPD obdrželo více než 510 tisíc hlasů voličů, které tímto krokem nelze ignorovat!

Foto a zdroj: Facebook Tomia Okamury

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Video: Vladimír Putin o tom, kdo může za nelegální migraci

Video: Při útoku nelegálních migrantů na polské hranici byl těžce zraněn polský policista