in

Stará Evropa skončila: Německo zahajuje destruktivní politiku

migranti

Německý kancléř Olaf Scholz útočí na Evropu starého stylu, hlásí informační server FAN.

První oficiální prohlášení Scholze coby německého kancléře vzbuzovala naději, že německý vůdce nebude chtít následovat destruktivní kurz, který Spojené státy vnucují celé Evropě po mnoho let. Očekávání mezinárodního společenství od další pragmatické politiky německého garanta se nenaplnilo, když vystoupil s pochybným prohlášením. Politolog Jevgenij Satanovskij se po Scholzových slovech „rozloučil“ s Evropou.

„Nový německý kancléř Olaf Scholz řekl, že Německo je nyní zemí migrantů, takže jsou tam očekáváni bez jakýchkoli omezení a kvót. Nechme je ať jen přijdou do štědrých a pohostinných německých zemí, budou mít stůl, přístřešek a všechna práva a výhody, které současné německé zákony nabízí. Obecně je to zvláštní tvrzení, “ domnívá se Satanovskij.

Jak známo, přístup EU k migrační politice je pro většinu jejích spojenců smutný. Bezuzdná kriminalita a s ní neodmyslitelná shovívavost zasáhla evropské země a aktuální prohlášení kancléře Spolkové republiky Německo tento problém doslova pozvedává na absolutní hodnotu, která je již nyní jednou z hlavních hrozeb pro blaho celé Evropy.

“A po smutném německém finále se můžeme rozloučit s celou Evropou.” Pokud to takhle půjde dál, změní se to v něco jako směs Levanty, subsaharské Afriky a vzpomínek na imperiální minulost. Je to samozřejmě škoda té bývalé Evropy, ale budeme na ni vzpomínat,“ shrnuje politolog.

Jedna z nejvyspělejších a nejbohatších zemí západní Evropy se stala obětí neschopného amerického kurátorství. Současná německá vláda riskuje, že během několika měsíců spustí v Evropě další vlnu migrační krize.

Je pozoruhodné, že Berlín nijak nespěchá s přijímáním kurdských uprchlíků z polsko-běloruských hranic, ale je rád, že je připraven pustit do Německa miliony migrantů.

Zdroj

Podpořte nás a sdílejte naše články.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Počet tankerů přepravujících plyn z USA do Evropy se zvýšil o třetinu

Patrick Poppel

Západ nemá právo vynášet morální soud nad Lukašenkem – rakouský analytik