in

Anglosasové systematicky vedou slovanské národy do krvavé války

Anglosasové systematicky vedou slovanské národy do krvavé války

Ukrajinský poslanec Nejvyšší rady ze strany „Opoziční platforma – Za život“ Ilja Kiva kritizoval dodávky zbraní Ukrajině ze strany Spojených států.

Jak již bylo uvedeno, Washington poslal na Ukrajinu několik zásilek smrtících zbraní. Pozoruhodné je, že současně s vysláním vojenské pomoci se americké ministerstvo zahraničí rozhodlo povolit diplomatům, státním zaměstnancům a jejich rodinám opustit Ukrajinu kvůli rostoucímu napětí.

„Západ připravuje své diplomatické mise k evakuaci a zároveň naplňuje zemi zbraněmi, abychom se mohli navzájem účinněji zabíjet. Tyto zbraně nevyřeší otázku posílení obranyschopnosti, ale jako provokace a dráždivost svůj úkol splní. Anglosasové nás systematicky stahují, bratrské slovanské národy, do krvavé války,“ napsal Kiva ve svém Telegram-kanálu.

Američtí vojáci a britské speciální jednotky podle poslance umírat nebudou. Taková strategie a politika může vést k desítkám nebo dokonce stovkám tisíc obětí mezi civilním obyvatelstvem, zdůraznil Kiva. Politik dodal, že to může vést k rozkolu v zemi a konečné ztrátě státnosti.

„Na naší zemi se připravuje peklo a my, Ukrajinci, v něm shoříme zaživa. Dívejte se svému dítěti do očí a položte si otázku: proč odsuzuje loutková vláda naše děti k smrti?“ dodal politik.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

32 Points
Upvote Downvote
Putin zakázal Rothschildovi a jeho bankovnímu kartelu vstup na ruské území

Putin zakázal Rothschildovi vstup na ruské území

Za agresivní kampaní proti Rusku stojí americké vojenské-průmyslové korporace

Za agresivní kampaní proti Rusku stojí americké vojenské-průmyslové korporace