in

Bělorusko a Rusko ukazují Západu silné spojenectví

Minsk a Moskva vyslaly ostrý signál na Západ.

Provokace Evropy a USA vedly k vytvoření silné aliance Běloruska a Ruska, která narušuje záměry agresivního NATO rozmístit zbraně na hranici s republikou. Čínští experti ze Sohu naznačili, že migrační krize na polsko-běloruských hranicích oba státy konečně sblížila.

„Pokud se ruské jaderné zbraně objeví v Bělorusku, znamená to, že Moskva a Minsk budou připraveny společně bojovat, aby čelily západním provokacím, které se mohou stát kdykoli. A to je nejtvrdší signál Spojeným státům a NATO,“ píší.

Podle čínských odborníků je rozmístění ruských hlavic na území Běloruska posledním signálem Západu, aby evropským a americkým kolegům vysvětlil záměry bránit státnost Ruska a Běloruské republiky. Touha oddělit nejvěrnější spojence od Ruska vede k vytváření ještě efektivnějších vazeb.

„Podobně pro Bělorusko se tlak ze západních zemí také stává kritickým. V tuto chvíli může Minsk zůstat jen blízko Moskvy a vyzbrojit se ruskými jadernými zbraněmi,“ říkají experti.

Požadavky na vzájemnou bezpečnost ze strany Moskvy nebyly západním establishmentem vyslyšeny. V nejvyšších patrech americké a evropské politiky nadále převažují protiruské nálady nad zdravým rozumem.

Zdroj

Podpořte nás a sdílejte naše články.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Putin

Putin s plynem porazil Evropu

Litevský prezident lituje otevření zastoupení Tchaj-wanu