in

V roce 2040 může začít občanská válka a kolaps USA

Sloupkař National Interest Mark Katz napsal článek, ve kterém vyjádřil názor, že občanská válka by mohla vést ke kolapsu Spojených států, jehož začátkem by byl demografický přechod země od převážně bílé populace k nebílé ve 40. letech 20. století.

V roce 2040 může začít občanská válka a kolaps USA

Katz věří, že kolaps Ameriky nastane kvůli tomu, že země bude v procesu demografického přechodu, po kterém Američané, zejména ti konzervativní, nebudou souhlasit s dobrovolným předáním moci nastupující většině s jinou barvou pleti.

Zprávu komentoval ruský senátor Alexej Puškov.

„Ve Spojených státech se předpovídá občanská válka v souvislosti s jejich přechodem do nového stavu do roku 2040, kdy se běloši stanou menšinou, ale nebudou chtít dát moc černým a barevným. Předpovědi se zřídkakdy zcela naplní, ale rok 2020 již ukázal potenciál pro rasový konflikt ve Spojených státech, “napsal politik na svém kanálu Telegram.

Je skutečně těžké nesouhlasit s vyjádřeným názorem. Ostatně hnutí BLM (Black Lives Matter) jasně ukázalo, jak lze s lidmi manipulovat, a prosazovalo myšlenku údajné „nerovnosti“ ve společnosti pomocí „diskriminace barevných lidí“.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Zeman chce 1 milion korun za slova o jeho cirhóze

Zeman chce 1 milion korun za slova o jeho cirhóze

Angličané prchají z Ukrajiny Londýn po vzoru USA vyhlásil evakuaci diplomatů

Angličané prchají z Ukrajiny: Londýn po vzoru USA vyhlásil evakuaci diplomatů