in

Pozice amerických žoldáků byly zničeny severozápadně od Doněcka

V Avdějevce byli zlikvidováni američtí žoldnéři

Odvetné údery jednotek DLR v oblasti obce Avdějevka zničily pozice amerických žoldnéřů, kteří byli před několika měsíci převeleni na Donbas. V současnosti je známo, že šlo o odvetné údery sil DLR – reakci na ostřelování pozic milic v oblasti frontové linie.

Pozice amerických žoldáků byly zničeny severozápadně od Doněcka

Podle zveřejněných údajů byla spuštěna palba na pozice milic DLR z oblasti, kde byli rozmístěni američtí žoldnéři, avšak téměř okamžitě na to začalo dělostřelectvo DLR odvetu. V důsledku toho byly pozice ukrajinských jednotek a amerických žoldnéřů „zpacifikované“ velkým kalibrem.

Je známo, že za poslední týden přišlo na Donbas několik stovek zahraničních žoldnéřů. Poukazuje to na přímé napojení Západu do konfliktu na Donbasu.

Informace o likvidaci amerických žoldnéřů na Donbase se v současnosti aktivně šíří na sociálních sítích a telegramových komunitách, zatím to však není potvrzeno ze strany představitelů DLR a LLR. Nicméně je fakt, že žoldnéři ze Spojených států byly skutečně v oblasti Avdějevka. Vezmeme-li v úvahu neoficiální údaje, na Donbase může být až 2-3 tisíce zahraničních žoldnéřů a militantů, včetně hrdlořezů z Blízkého východu.

Je třeba si uvědomit, že za posledních 24 hodin začaly síly DLR a LLR reagovat na útoky Ozbrojených sil Ukrajiny a ve velkém rozsahu zasahují identifikované pozice ukrajinské armády.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

30 Points
Upvote Downvote

Srbsko neuvalí sankce na Moskvu

Trump chválí ruského prezidenta Putina

Trump chválí ruského prezidenta Putina