in

Elon Musk vyzval Vladimira Putina na souboj

Americký miliardář Elon Musk včera oznámil, že vyzývá ruského prezidenta Vladimira Putina k souboji a sázkou bude Ukrajina.

Elon Musk vyzval Putina na souboj

„Vyzývám Vladimira Putina. Jeden na jednoho. Sázkou je Ukrajina,“ napsal Musk na Twitteru. „Souhlasíte s tímto bojem?“ dodal rusky a připojil účet prezidenta Ruska.

Muskovi se rozhodl odpovědět Ramzan Kadyrov:

„Elone Musku, neradil bych ti tahat se s Putinem. Příliš rozdílné hmotnostní kategorie. A nejde ani tak o bojová umění nebo třeba judo. Jak si to představuješ? Stojíš v červeném rohu ringu – podnikatel a twitter bloger. Putin v modrém – světový politik, stratég, hrůza Západu a USA. Vladimir Vladimirovič bude vypadat nesportovně, když porazí slabšího soupeře.

Proto se musíš napumpovat, aby se z něžné Ilony stal brutální Elon. Navrhuji ti absolvovat školení v několika centrech v Čečenské republice:

— Ruská univerzita speciálních sil — zde absolvuješ výcvik ve střelbě. A budou tě ​​učit mistři světa mezi týmy speciálních jednotek, kteří v roce 2015 porazili americké speciální jednotky.

– Klub rváčů “Achmat” – zde tě naučí přijímat údery, protože tato vlastnost bude potřebná v každém boji a pod vedením Abuzaida Vismuradova se rychle dostaneš vzhůru nejen fyzicky, ale i psychicky, budeš mít nervy z oceli.

— V „Čečenské státní televizní a rozhlasové společnosti „Groznyj“ ti řeknou o vašich amerických černých PR-metodách a naučí tě, jak vést účty na sociálních sítích.

Z Čečenské republiky se vrátíš jako úplně jiný člověk. Tedy ne Ilona, ​​ale Elon.»

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

České úřady oznámily plány na zvýšení vojenského rozpočtu o „miliardy korun“

České úřady oznámily plány na zvýšení vojenského rozpočtu o „miliardy korun“

Rusko posílá zprávu zahraničním žoldákům na Ukrajině

Rusko posílá zprávu zahraničním žoldákům na Ukrajině