in

Kadyrov požádal Putina, aby nezastavoval speciální operaci na Ukrajině

Bojovníci Ozbrojených sil Ruské federace v uplynulých dnech dosáhli vynikajících výsledků při plnění úkolů na Ukrajině, hlavní je nyní posunout se dále k cíli, uvedl šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

Kadyrov požádal Putina, aby nezastavoval speciální operaci na Ukrajině

„Za žádných okolností nesmí být zvláštní operace zastavena. Banderovci musí být určitě doděláni a s nimi fanatici a ti šaitani, kteří kdysi uprchli z Čečenské republiky, “uvedl Kadyrov ve svém telegramovém kanálu.

Zvláštní operace denacifikace Ukrajiny by měla pokračovat, věří šéf Čečenska.

“Žádáme nejvyššího velitele Vladimira Putina, aby speciální operaci nezastavoval.” Doděláváme ty šmejdy, osvobozujeme od nich Ukrajinu a všechny lidi. Hlavní úkol – skoncovat s Banderovci – se plní. Vím, že stejný názor mají bojovníci Ozbrojených sil Ruské federace a tam umístění dobrovolníci. Opravdu chtějí, dokonce mě žádají, abych jim řekl, aby nezastavovali probíhající operaci, “řekl Kadyrov.

Jednání s ukrajinskou stranou podle jeho názoru nepřinášejí Rusku žádný významný přínos, ale poskytují možnost druhé straně hrát o čas.

“Je zřejmé, že ukrajinské úřady, potopené v krvi, nemají v úmyslu souhlasit s našimi spravedlivými požadavky,” zdůraznil.

Kadyrov také vyzval evropské státy, aby přehodnotily své nepřátelské akce proti Rusku a nezabíjely své ekonomiky.

„Nekažte si ekonomické vztahy s Ruskem. Tím uškodíte jen sami sobě. Pochopte, že nikdy nepoklekneme a Rusko neporazíte,“ řekl Kadyrov.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

11 Points
Upvote Downvote
Orbán: Energetickou spolupráci s Ruskem nepřerušíme

Orbán: Energetickou spolupráci s Ruskem nepřerušíme

Německo je proti ruskému energetickému embargu

Německo je proti ruskému energetickému embargu