in

Imigranti v západní Evropě napadají lidi nožem

Imigranti v západní Evropě napadají lidi nožem. Chcete tohle u nás? V Cannes na jihu Francie bodnul alžírský imigrant nožem do hrudi v pondělí ráno policistu. Prohlašoval při tom, že jedná ve jménu Proroka (tedy Mohameda). V sobotu zase v německém rychlovlaku z Řezna do Norimberku pobodal tři lidi syrský imigrant, který se dostal do země už v roce 2014. Aby toho nebylo málo, tak na začátku listopadu útočník s nožem napadl na pařížském vlakovém nádraží Saint-Lazare člena ochranky poté, co ho požádal, aby si nasadil roušku. Agresor řval Allahu Akbar a prohlásil, že „Francie náleží Islámskému státu“. Ostraha útočníka postřelila.
Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.
Jak informoval iDnes.cz, od začátku pětiletého funkčního období prezidenta Emmanuela Macrona v roce 2017 zasáhlo Francii 17 islamistických útoků. Poslední se odehrál 23. dubna, kdy šestatřicetiletý Tunisan Jamel Gorchene ubodal policejní úřednici Stéphanie Monferméovou na policejním komisařství ve městě Rambouillet u Paříže.
Policie od začátku Macronova období ve funkci zmařila 36 připravovaných atentátů, včetně tří v roce 2021. Od roku 2015 si vlna džihádistických útoků ve Francii vyžádala více než 260 mrtvých… Tohle u nás nechceme!
Autor: Tomio Okamura – předseda SPD

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

NALIJME SI ČISTÉHO VÍNA. HRAJE SE O NAŠI DUŠI…

Agrese imigrantů na polské hranici… Podporujeme Polsko. Chraňme hranice před invazí! Video je z facebooku Tomia Okamury