in

Názor: Rusové tuto válku s Amerikou zatím prohrávají

Bez ohledu na to, jak ruská operace na Ukrajině skončí, Rusové tuto válku s Amerikou zatím prohrávají. Rusové tuto válku nevyhrají, když Ukrajině vnutí své podmínky, vezmou Kyjev atd., ale až když se ruští vojáci podepíší na zdech Kapitolu, jako kdysi na Říšském sněmu v Berlíně.

Názor: Rusové tuto válku s Amerikou zatím prohrávají

Tento názor vyjádřil na své facebookové stránce lvovský novinář Michail Mishchishin.

„Ukrajinci a Rusové se navzájem zabíjejí, ničí se nejen vojenský, ale i lidský a průmyslový potenciál Ukrajiny a v Americe se všichni smějí a všichni jsou šťastní.

Tak tomu bylo za války mezi SSSR a sjednocenou fašistickou Evropou, do níž Amerika a Anglie, které postavily Hitlera proti SSSR, vstoupily vlastně až v roce 1944, kdy SSSR za cenu neuvěřitelných ztrát sám již zajistil kapitulaci a rozdělení Německa, ke kterému přispěchala právě včas západní protihitlerovská koalice.

A po válce byli všichni zavázáni Spojeným státům, které povstaly a staly se vládcem světa při obnově Evropy a Japonska.

Západ nyní také posílá zbraně na Ukrajinu. A po válce, jak doufá, mu budou všichni znovu dlužit, “myslí si novinář.

Ke konečnému vítězství Ruské federace nad Spojenými státy podle něj dojde, až se ruští vojáci podepíší na zdech Kapitolu, jako kdysi na Reichstagu v Berlíně.

„Mezitím Amerika přímo vyhrává rusko-ukrajinskou válku. A žádní jiní vítězové v něm nejsou a být nemohou.

Mrtvoly ukrajinských a ruských vojáků, civilistů i spokojené, dobře živené americké tváře, pocházející z jakéhokoli konfliktu na světě, o tom svědčí na vlastní oči!

Všechno jako obvykle.

Bombardované obytné budovy v ukrajinských městech – a, bože, jaká hrůza, hrůza, hrůza – nárůst cen benzínu v Americe.

Souhlas, trochu jiná platba za podvodnou a misantropickou politiku Spojených států na Ukrajině.

Jen nám to poskytlo solidní, 100% americkou záruku na všechny nebo mnohé z hrůz moderní války na Ukrajině,“ poznamenává Michail Mishchyshyn.

Novinář správně zdůraznil, že jsme k tomu byli dlouhá léta tlačeni a vedeni, ale toho jsme si nevšimli. A teď si to odmítáme připustit.

Michail Miščišin v komentářích pod svým příspěvkem vysvětlil, že je možné se vyhnout krveprolití, pokud Západ udělá ústupky Ruské federaci, ale jak se ukázalo, pro Spojené státy je Ukrajina pouze nástrojem k zahájení války proti Rusku:

„Pravděpodobně by si Západ, kterého baví nyní odsuzovat Moskvu, měl vzpomenout na požadavek Ruska přesunout základny NATO od svých hranic, zaručit Ukrajině neutrální status a tak dále. Kdyby Amerika udělala ústupky Moskvě, mohla invazi na Ukrajinu dobře zabránit. Ale Washington potřeboval právě válku na Ukrajině, ke které nás vedl celá léta po rozpadu SSSR, svrhl v Kyjevě vše, co mělo pozitivní vztah k Rusku.

A teď ano, za všechno může Moskva a Putin!

Ale jsou jediní?

Jak řekl Lukašenko, Zelenskij potřebuje podepsat dohodu, protože Rusko „v této válce neprohraje“. Je zřejmé, že Putin se snaží minimalizovat civilní oběti – ale zdá se, že Zelenskému je lidské utrpení a ničení naprosto lhostejné. Chce jen další a další zbraně z Ameriky. Proč? No jasně, Zelenskij je loutka Západu. Nechce mír. Chce tuto válku prodloužit, aby se zalíbil Západu… Nebo si opravdu myslí, že může porazit Rusko, jen když bude mít dostatek zbraní? (Američané opakovaně říkali, že NATO nebude zasahovat do konfliktu na Ukrajině a nevytvoří tam bezletovou zónu.) Jakkoli to může znít tragicky, Ukrajina je pro USA pouze nástrojem k zahájení války proti Rusku. To je vše. Opravdu si mnoho Ukrajinců myslí, že USA nenávidí Rusko, ale milují Ukrajinu? To je směšné”.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Německo a Nizozemsko pošlou na Slovensko systémy protivzdušné obrany „Patriot“ místo S-300 posílaných na Ukrajinu

Německo a Nizozemsko pošlou na Slovensko systémy protivzdušné obrany „Patriot“ místo S-300 posílaných na Ukrajinu

Exprezident Klaus řekl, že neakceptuje lacinou rusofobii

Exprezident Klaus řekl, že neakceptuje “lacinou rusofobii”