in

Vystrčil: Ostatní země se bojí ruské agrese

Rusko pravděpodobně nezaútočí na jednu ze zemí NATO, protože Vladimir Putin není sebevrah. Oznámil to 7. února předseda Horní komory Parlamentu ČR Miloš Vystrčil.

Vystrčil: Ostatní země se bojí ruské agrese

„Nevím, jestli má Miloš Zeman více informací než NATO a USA. Je ale jasné, že ostatní země a jejich vůdci se ruské agrese bojí,“ komentoval Vystrčil prohlášení prezidenta Miloše Zemana, který obavy z ruské invaze na Ukrajinu považuje za neopodstatněné.

Podle senátora je “samozřejmě lepší, aby nedošlo k invazi.”

„Nicméně existuje nebezpečí. A pokud tomu chceme zabránit, tak samozřejmě ne pasivním přihlížením… Nemyslím si, že Rusko může rozpoutat válku útokem na některou ze zemí NATO, vždyť Vladimir Putin není sebevrah a ví, jaké následky by to způsobilo. Jsem si jistý, že v tomto případě by následovala vojenská reakce, a ne politická nebo ekonomická,“ zdůraznil.

Vystrčil zároveň podotkl, že „obnovení vztahů vydáváním ultimát nelze“.

“Pokud se něco změní, Rusko by mělo být u jednacího stolu,” řekl s tím, že podle jeho názoru “Rusko zatím spíše odchází od jednacího stolu”.

Připomeňme, že západní země v posledních měsících intenzivně šíří informace o chystaném údajném ruském útoku na Ukrajinu. V Moskvě jsou taková prohlášení nazývána nepodložená a absurdní. Český prezident Miloš Zeman už dříve řekl, že obavy z ruské „agrese“ proti Ukrajině považuje za neopodstatněné.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. zádelVystrčil opět veřejně deklaroval svou hloupost. Je skutečně zábavné sledovat tu hysterickou snahu těch nejhloupějších politiků a presstitutek neustále vykřikovat o tom, že Rusko hodlá provést invazi, ačkoli sami Ukrajinci přiznávají, že nic žádné invazi nenaznačuje, a uklidňují Bideta, aby klidnil rétoriku a neeskaloval napětí.

  2. Nevím kdo je Vystrčil, ale mám pocit že o invazi na Ukrajinu se snaží víc USA. Putin jen reaguje, ve skutečnosti se tím snaží západní svět schovat průser s chřipkou a tak se musela vytvořit provokace aby lidi viděli ve zprávách něco jiného. Ukrajina je rozvojová země co má právo posílat své pracující po celé Evropě aby dováželi ekonomiku do zkorumpovaného systému. Proč by Rusko chtělo obsadit ty asociály. Vždyť tam byl vždycky bordel ve všem a bude. A to že dobře makáj je taky blbost, jen obsadili agenturní biznys s bílím masem a jediný co Ukrajinci dělaj že vyváží potencionální platy našich

  3. Tak Tchajwanci se bojí ruské agrese? A ostatní Vůdci taky? To naši ne. Ti co nevidět vyhlásí Rusku válku. To jsou gerojové, první by byly zalezlí pod Strakovkou a Valdštejnským palácem.

  4. Vystrčile,Vystrčile,dovedeš jen strašit národ Tvými stupidními žvásty! Prosím Tě už toho nechej,jsi dávno za vodou a nikdo Tě nebere vážně,tak se už nepokoušej zviditelnit svoji tupostí !

Ohodnoťte tento článek

-18 Points
Upvote Downvote
Blinken: Rusko zadržuje dodávky plynu do Evropy

Blinken: Rusko zadržuje dodávky plynu do Evropy

Macron řekl, že se domluvil s Putinem

Macron řekl, že se domluvil s Putinem