in

Putin zakázal Rothschildovi vstup na ruské území

Vladimir Putin zakázal Rothschildovi a jeho bankovnímu kartelu vstup na ruské území

Nedávno ruský prezident Vladimir Putin učinil další rozhodnutí pro svou zemi. Rodina Rothschildů nemůže “za žádných okolností” vstoupit na ruské území.

Putin zakázal Rothschildovi a jeho bankovnímu kartelu vstup na ruské území

Ve spojení s jeho plány na Nový světový řád není zákaz Jacoba Rothschilda žádným překvapením.

Po zaplacení ruského dluhu Rothschildům Putin neváhal informovat o svých činech poradce: „že je chytil pod krkem a vyhodil zadními dveřmi Ruska“.

Během zmíněné schůzky byl Putin zjevně nespokojen s agendou tajné elity zmocnit se země. Zdá se, že jeho akt bušení pěstí do stolu a slib zničit Nový světový řád jsou jasným důkazem Putinovy ​​integrity.

Podle zdroje z Kremlu ruský prezident ve skutečnosti bojuje za svou zemi proti Rothschildovi. Vladimir Putin říká: „Nevlastní svět a nemají volnou ruku k tomu, aby si dělali, co chtějí. Pokud je nevyzveme, nastanou další problémy. Nenecháme se jimi zastrašit.”

Bankovní aktivity Rothschildů podle zdrojů poškodily ruskou ekonomiku. Tímto způsobem by pokračování této cesty vedlo pouze k dalším problémům.

Od prvních dnů v úřadu učinil Vladimir Putin jako svou nejvyšší prioritu sociální a ekonomickou situaci Ruska. Zatčení diktátora Michaila Chodorkovského bylo jen začátkem.

Chodorkovskij je navíc známý tím, že jmenoval Henryho Kissingera, Arthura Hartmana a dokonce Rothschilda řediteli nadace Open Russia.

Putin jako student historie s velkou vášní pro světové dění dokázal těmto organizacím a jejich plánům porozumět.

Snaží se Rothschildové rozpoutat novou světovou válku? Máme se připravit na třetí světovou válku?

Navzdory Putinovým pokusům s nimi skoncovat, Nový světový řád nadále šíří své pobočky nejen v Rusku, ale po celém světě. Díky Vladimiru Putinovi je nyní Rusko v bezpečí.

Světovláda už není problém. Zákaz Rothschildových plánů Putinem dokázal ukončit jeho vliv a expanzi nad Ruskem. I když je klan Rothschildů jednou z největších hrozeb, nyní utíkají vyděšeně před prezidentem Putinem.

Po pravdě řečeno, Putin vytváří lepší svět. Snaží se jít proti plánu Nového světového řádu sjednotit a vytvořit svět řízený jednou vládou.

Jasným příkladem toho jsou jeho akce v Sýrii. V této situaci hájil suverenitu státu, a tím také rostla jeho pověst mocného vůdce.

Lidé se začínají probouzet a vnímat tyto souvislosti. Více než to, Nový světový řád se musí řešit, ať se děje cokoliv. S vědomím toho všeho, bude svět sedět a čekat, až lidé jako Rothschildové ovládnou svět?

Zdroj

Podpořte nás a sdílejte naše články.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    • Skus byt konkretnejši,kto hodnoti koho?co je ž a ž?Podla mojich informacii Putin zaplatil všetky svoje dlhy voči Rothschildovcom pred tromi rokmi.A pri tom prehlasil ze ropu a neresne suroviny budu platit v zlate a nie dolarmi Fort Knox je uplne prazdny,ked sa podpisali zmluvy o ukonceni stud.vojny a odzbrojovani, rozpadla sa VZ a taktiež došlo rozpadu ZSSR.USA sa mali vratit hadam domov a nie ňurat sa v Europe (Juhoslavia) alebo V Azii Kuvait, Irak, Afganistan Pred tym Vietnam.Je to narod co vyvolala vo svete iba konflikt a utrpenie.Ja len dufam ze vojna nebude. A myslim si ze aj tu narazia.

Ohodnoťte tento článek

123 Points
Upvote Downvote
Rusko odhaluje své vojenské plány na Kubě a v Latinské Americe

Putin odhaluje své vojenské plány na Kubě a v Latinské Americe

Anglosasové systematicky vedou slovanské národy do krvavé války

Anglosasové systematicky vedou slovanské národy do krvavé války