in

Ukrajinští vojáci prchají při pohledu na čečenské bojovníky – Kadyrov

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov řekl, že bojovníci čečenských speciálních jednotek se úspěšně přesouvají hluboko na území Ukrajiny a cestou osvobozují osady od nacionalistů.

Ukrajinští vojáci prchají při pohledu na čečenské bojovníky - Kadyrov

Jak uvedla hlava republiky na svém Telegramu, národní prapory při pohledu na bojovníky opouštějí své pozice a zanechávají své zbraně a výstroj. Jak Kadyrov zdůraznil, ruská armáda brzy zbaví zemi „zla zvaného neonacismus“.

“V podmínkách boje prokazují čečenští bojovníci vybroušené dovednosti, dobře koordinovanou práci a vysokou morálku, což se o banderovské bandě říci nedá,” řekl Kadyrov.

Příchod bojovníků ruské gardy podle něj znamená osvobození od zvěrstev nacionalistů. Chápe to i místní obyvatelstvo, které ruskou armádu vítá vlídnými slovy.

„Občané osvobozených území jsou si dobře vědomi toho, co se děje, a vidí správnost ruských akcí. Ukrajinská propaganda neúnavně vytrubuje jednotu svého obyvatelstva, připravenost každého jednoho vzdorovat ruské armádě. Ve skutečnosti vidíme opačný obrázek – prchající vojáky a vyčerpané obyvatelstvo,“ řekl šéf Čečenska.

Kadyrov dříve popřel informaci o smrti čečenského důstojníka, kterou šířili ukrajinští nacionalisté. Mluvíme o veliteli OMON „Achmat-Groznyj“ Anzoru Bisaevovi. Šéf Čečenska upřesnil, že důstojník je naživu a posílá pozdrav všem Rusům. Ukrajinští nacionalisté, dodal Kadyrov, „nemohou s našimi bojovníky na bitevním poli nic udělat“, a tak volají jejich rodinám.

Zdroj

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

20 Points
Upvote Downvote
Bennett Zelenskému doporučil, aby přijal Putinovy ​​podmínky

Bennett Zelenskému doporučil, aby přijal Putinovy ​​podmínky

Zelenskyj: „Toto je největší rána pro ruskou armádu za poslední desetiletí“

Zelenskyj: „Toto je největší rána pro ruskou armádu za poslední desetiletí“