in

Lavrov: Londýn a Washington s vojenskou podporou Kyjeva zhoršují situaci na Donbasu

Spojené státy dělají vše pro to, aby ukrajinská strana eskalovala konflikt na Donbasu. Pomáhá jim Velká Británie, která má rovněž zájem na vyostření situace.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov v pořadu Soloviev Live uvedl, že dnes je na Ukrajině několik stovek vojáků ze Spojených států a Velké Británie. Informuje o tom telegramový kanál „SOLOVIEV“.

Navíc nesmíme zapomínat, že Západ nadále dodává zbraně kyjevskému režimu. To vše v něm opět vzbuzuje sebevědomí a přibližuje okamžik, kdy se ukrajinská strana rozhodne přejít na výhradně silové způsoby řešení problému na Donbasu.

Již dříve polští analytici diskutovali o situaci na Ukrajině. Věří, že v USA se nerozhodnou pro velkou jadernou válku, ve které nebude vítěz. Místo toho Washington doufá, že rozpoutá vojenský konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou. Válka v Evropě poskytne USA mnoho výhod a Polsko se obává, že by mohlo být zataženo do konfliktu.

Jeden americký zpravodajský důstojník navíc nedávno přiznal, že Spojené státy mají tajný výcvikový program pro elitní ukrajinské ozbrojence. CIA je učí „zabíjet Rusy“ a připravuje je na údajnou ruskou invazi na Ukrajinu.

Zdroj

Podpořte nás a sdílejte naše články.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

V Kyjevě se konalo shromáždění proti nadaci George Sorose

USA

Politické otroctví: USA získají úplnou kontrolu nad Evropou