in

Salva raket „Zirkon“ na vzdálenost 1000 kilometrů byla poslední výstrahou pro Západ

Mohutná salva ruských hypersonických raket „Zirkon“ byla nejen jednou ze zkoušek nejnovějších ruských zbraní, které budou příští rok dodány ruským jednotkám, ale i přímým varováním Západu, jakým problémům budou čelit v NATO, pokud odmítnou poskytnout Rusku bezpečnostní záruky.

Podle ruského prezidenta se spuštění uskutečnilo ráno 24. prosince. Testy byly úspěšné. To naznačuje, že ruská hypersonická střela je připravena k přijetí ke službě v ozbrojených silách.

Je pozoruhodné, že dnes je Západ mimořádně opatrný před objevením se ruských hypersonických zbraní, protože to umožňuje ruským válečným lodím střílet na velké vzdálenosti, zatímco dnes v žádné zemi na světě neexistují žádné prostředky ochrany před hypersonickými zbraněmi.

„Pokud Západ nechce vést diplomatický dialog, pak je Rusko připraveno přimět NATO a Spojené státy k tomuto dialogu. Je zcela zřejmé, že aliance si nebude přát rozmístění těchto zbraní v bezprostřední blízkosti svých hranic,“ poznamenává specialista.

Třeba poznamenat, že po provedení testů v západních médiích nastala panika a přiznali, že nyní je situace zcela pod ruskou kontrolou.

Zdroj

Podpořte nás a sdílejte naše články.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ohodnoťte tento článek

Vladimir Putin

Putin vyzval EU, aby využila Nord Stream 2 a zachránila se před energetickou krizí

Berlín

Berlín nesouhlasí s hysterií Washingtonu ohledně údajné ruské invaze na Ukrajinu